Tohånds kastekursus

I foråret 2019 holder jeg kurser i tohånds ved Odense Å i Bellinge i samarbejde med butikken Fiskeri & Natur i Odense.

Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med tohånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster. På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, switch kast, underhånds kast, double spey, snake roll, og forskellige snap kast. Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Vi mødes kl. 13.00 i butikken på Vesterbro 2, 5000 Odense C og derefter kører vi samlet til Odense Å i Bellinge og dagen slutter omkring kl. 17.00

Dato for kurser i 2019.
15 marts
28 marts

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse. Der er også mulighed for at prøve alm. Skydehoveder, skagit liner samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i, til dit fremtidige fiskeri.

Husk tøj til vejret og gummistøvler.

Prisen for at deltage på dette kursus er 600 kr. pr. person. For at kurset bliver afholdt skal der være minimum 3 deltagere på kurset og der plads til 6 personer på dette kastekursus.

Kan du ikke på en af de to dage, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvor bliver kurset afholdt.

VI MØDES I BUTIKKEN FISKERI & NATUR PÅ VESTERBROG 2, ODENSE C.
DU KAN PARKERE VED KVICKLY HVOR DU HAR GRATIS PARKERING I 2 TIMER OG KUN 5 MIN. GANG TIL BUTIKKEN. SELVE KURSET AFHOLDES VED ODENSE Å – BELLINGE BROEN

Tilmeld dig her, eller få mere info om tohånds kastekurser