Tohånds kastekursus

I foråret 2018 holder jeg igen kurser i tohånds ved Odense Å i Bellinge. Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med tohånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster. På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, switch kast, underhånds kast, double spey, snake roll, og forskellige snap kast. Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Vi mødes kl. 16.30 ved Odense Å i Bellinge og dagen slutter omkring kl. 18.00.

Dato for kurser i 2019.

Datoer kommer snart for 2019.

Disse kurser afholdes i samarbejde med Loop Tackle, og der vil derfor være en lille goodiebag, som du får ved ankomst på selve dagen.

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse. Der er også mulighed for at prøve alm. Skydehoveder, skagit liner samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i, til dit fremtidige fiskeri.

Du tilmelder dig ved at skrive til mig i kontaktformularen herunder og betaling sker ved tilmelding på MobilePay eller bankoverførsel. Du kan se alle oplysningerne under priser på hjemmesiden.

Prisen for at deltage på dette kursus er 600 kr. pr. person. For at kurset bliver afholdt skal der være minimum tre deltagere på kurset og der plads til fem personer på dette kastekursus.

Har du ikke mulighed for valgte datoer, kan du altid kontakte mig for andre muligheder.

Hvor bliver kurset afholdt.

Vi mødes ved Brogårdsvej 78, 5250 Odense SV. Du kan parkere din bil på den lille grusvej, som går ned til åen.

Tilmeld dig her, eller få mere info om tohånds kastekurser