Info om IFFF

Baseret i Nordamerika, International Federation of Fly Fishers eller IFFF er en international organisation, der repræsenterer alle aspekter af sporten, fra uddannelse til natur/miljø. Kasteinstruktørprogrammet har certificeret mere end 1.000 instruktører i hele verden, i lande så forskellige som USA, Canada, Storbritannien, Sverige, Norge, Island, Irland, Danmark, Italien, Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand.

IFFF programmet certificerer instruktører i tre kategorier: Certified Fly Casting instruktør, tohåndsinstruktør og Master Fly Casting instruktør . IFFF tests kræver et indgående kendskab til teorien i fluekastet og evnen til at udføre de kast som kræves. IFFF Master Certified Fly Casting Instruktør test er nok den mest krævende kvalifikation i verden.

Hvis du tænker på at blive certificeret kasteinstruktør, er det altid en god idé at tage kontakt med en, der har været igennem certificeringen, for at få en vis viden om certificeringsprocessen.

Jeg tilbyder gennemgang af alle tre prøver plus gennemgang af teori som du bliver nød til at bestå og forstå for at blive certificeret CI, MCI eller THCI fluekasteinstruktør i IFFF regi. På den måde er der ingen “overraskelser”, når du møder op til din certificering.