Noget af det bedste havørredfiskeri i verden!

På Fyn findes noget af det bedste havørredfiskeri i verden:

Det er ingen hemmelighed, at kystfiskeriet efter havørreder på Fyn, Langeland og Ærø er i en klasse for sig. Havørreden kan have ry for at være en vanskelig fisk at fange. Det mener jeg ikke er helt sandt. Den primære faktor som har indflydelse på din succes med havørredfiskeriet er: Viden – lokal viden!

På Fyn, Langeland og Ærø er der ca. 1100 km kyst at fiske på, året rundt. Derfor kan man altid finde rigtigt gode forhold at fiske under, uanset hvornår man vælger at besøge de fynske kyster. Kunsten består i at vælge rette sted, teknik og strategi. For at du ikke skal bruge din kostbare fisketid på ufrugtbare forsøg, så anbefaler jeg, at du “kortslutter” erfaringerne og tager ved lære! Jeg kan være med til at kick-starte din fisketid så du ved, at det du gør, er det rigtige.

Hvad får jeg ud at booke en guide, er tit et spørgsmål jeg for stillet. Hvis du ikke har fisket på Fyn før, så er kendskab til pladserne, samt hvordan de skal affiskes, som du får et indblik i på selve dagen. Efter at have fisket og guidet på kysten igennem mange år, står jeg inde for at du får en god dag. Jeg er altid opdateret på hvad der foregår rundt omkring kysten, og hvilke fluer som er gode lige nu.

IMG_0466

Det at guide er noget jeg har gjort i hele verden med stor succes. Dette kommer af at jeg studeret på det svenske sportsfiskeakademi, hvor man efter 2 år, har den vigtigste viden indenfor guidning. Det er selvfølgelig svært at læse til guide, men jeg har fået fyldt rygsækken op, med div. værktøjer, så kunden altid kommer først, i lige meget hvilken situation kunden kommer ud for.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har brug for en guide langs den fynske kyst.

Få mere info om guidede ture på kysten