Fluelinernes ABC
 

Hvilken flueline skal jeg bruge til min klasse 7 stang?6374b
Skal jeg bruge en specialline til mit geddefiskeri? 
Hvor langt skal mit skydehoved være?
Hvor meget skal mit skydehoved veje?
Hvad er en tapering?

Det og meget mere bliver der snakket om, når jeg  kunder kommer ind i forretningen og stiller spørgsmål omkring fluefiskeriet.
Jeg vil meget gerne fortælle og vejlede vores kunder om alt, som har med flueliner at gøre for at finde den perfekte flueline, men jeg ser ofte at der er for mange fluefiskere, som fisker med de forkerte flueliner, og når nu fluelinen er det vigtigste redskab i fluefiskeri, er det vigtig at vide hvad man skal kigge efter.
Når jeg holder kastekurser tror kursister ofte at det fluestængerne der vil blive snakket om, og at jeg har masser af fluestænger som kursisterne kan prøve – DET ER DET IKKE, men det er flueliner der bliver kigget meget på, og ofte får kursisterne et chok, når de mærker hvor let det kan føles at kaste med flue, når man har den rigtige flueline.

På fluelinernes ABC, vil jeg gennemgå de forskellige slags flueliner som er på markedet, hvorfor fluelinen er vigtig, og hvad de forskellige flueliner kan bruges til. Jeg gennemgår også de forskellige taperinger, som findes og hvilke som vil passe til dit fiskeri. Vi skal også snakke forskellige materialer, som bliver brugt til at lave flueliner, og hvordan man plejer dem bedst, så de kan holde i længere tid. Du vil også denne aften lære at lave løkker på fluelinen, så du selv kan gøre det hjemmefra inden du tager ud og fisker.
På denne aften vil vi også gennemgå forfanget´s betydning både for fiskeriet og fluekastet, og hvad der er vigtig, når man nu står ude ved vandet, og skal sætte sit nye forfang på fluelinen.

Arrangementet starter kl. 18.30 i butikken Ækvator Sport på Nyborgvej 3 i Odense, og varer i ca. 3 timer. Der vil være sodavand, kaffe, the og kage til alle deltagerne.
Max. 10 deltagere.

Der vil på denne aften være 20% på alle flueliner i butikken.

Der kommer nye datoer til efteråret 2017.

Vil du høre mere om Fluelinernes ABC, så send mig en mail