Info om Fly Fishers International

Baseret i Nordamerika, Fly Fishers International eller FFI er en international organisation, der repræsenterer alle aspekter af sporten, fra uddannelse til natur/miljø. Kasteinstruktørprogrammet har certificeret mere end 1.000 instruktører i hele verden, i lande så forskellige som USA, Canada, Storbritannien, Sverige, Norge, Island, Irland, Danmark, Italien, Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand.

FFI programmet certificerer instruktører i tre kategorier: Certified Fly Casting instruktør, tohåndsinstruktør og Master Fly Casting instruktør . FFI tests kræver et indgående kendskab til teorien i fluekastet og evnen til at udføre de kast som kræves. FFI Master Certified Fly Casting Instruktør test er nok den mest krævende kvalifikation i verden.

Hvis du tænker på at blive certificeret kasteinstruktør, er det altid en god idé at tage kontakt med en, der har været igennem certificeringen, for at få en vis viden om certificeringsprocessen.

Jeg tilbyder gennemgang af alle tre prøver plus gennemgang af teori som du bliver nød til at bestå og forstå for at blive certificeret CI, MCI eller THCI fluekasteinstruktør i FFI regi. På den måde er der ingen “overraskelser”, når du møder op til din certificering.

Skriv til mig, hvis du vil vide mere om certificering i FFI regi.