ENHÅNDS KASTEKURSUS

Enhånds kastekursus
I efteråret 2018 holder jeg igen kurser i enhånds ved Skovsøen I Odense. Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med enhånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster. På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, overhåndskast og du bliver introduceret til enkelt/dobbeltræk. Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Vi mødes kl. 14.00 ved Skovsøen i Odense og dagen slutter omkring kl. 18.00.

Dato for kurser i 2018.
Der kommer snart nye datoer til foråret.

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse. Der er også mulighed for at prøve alm. Skydehoveder, skagit liner, WF samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i til dit fremtidige fiskeri.

Du tilmelder dig ved at skrive til mig i kontaktformularen herunder og betaling sker ved tilmelding på MobilePay eller bankoverførsel. Du kan se alle oplysningerne under priser på hjemmesiden.
Prisen for at deltage på dette kursus er 600 kr. pr. person. For at kurset bliver afholdt skal der være minimum 3 deltagere på kurset og der plads til 6 personer på hvert kastekursus.

Har du ikke mulighed for valgte datoer, kan du altid kontakte mig for andre muligheder.

Tilmeld dig her, eller få mere info om enhånds kastekurser

Hvor bliver kurset afholdt

Vi mødes på græsarealet over for Skovsøen. Adressen er Skovalleen, 5230 Odense M
Der er parkeringsplads inde i skoven på din højre side, hvis du kommer fra Dalum siden.