Enhånds kastekurser

Enhånds kastekursus
I foråret 2019 holder jeg kurser i enhånds i samarbejde med butikken Fiskeri & Natur ved Skovsøen I Odense. Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med enhånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster. På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, overhåndskast og du bliver introduceret til enkelt/dobbeltræk. Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Vi mødes kl. 10.00 ved butikken Fiskeri & og Natur i Odense og dagen slutter omkring kl. 15.00

Dato for kurser i 2019.
D. 16 marts
D. 30 Marts

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse. Der er også mulighed for at prøve alm. skydehoveder, skagit liner, WF samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i til dit fremtidige fiskeri.

Du tilmelder dig ved at skrive/ringe til butikken på info@fiskeri-natur.dk eller +45 66 11 61 31. Prisen for at deltage på dette kursus er 600 kr. pr. person. For at kurset bliver afholdt skal der være minimum 3 deltagere på kurset og der plads til 6 personer på hvert kastekursus.

Har du ikke mulighed for valgte datoer, kan du altid kontakte mig for andre muligheder.

Få mere info om enhånds kastekurser

Hvor bliver kurset afholdt

Vi mødes i butikken Fiskeri & Natur på Vesterbrog 2, Odense C.
Du kan parkere ved Kvickly hvor du har gratis parkering i 2 timer og kun 5 min. gang til butikken. Selve kurset afholdes ved Skovsøen i Odense.